Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Melinda - 18 augusti 2009 16:38


Jag har aldrig haft en tanke på att blogga.



Jag har däremot med nöje läst andras bloggar, mest fitnesstränande tjejbloggar.

Har vart med förundran jag följt deras vägar från OFF till ON season, hur de med järnvilja och ståldiciplin förvandlat sina kroppar från något som liknat en vanlig tjej till något som liknat dessa bilder man sett på gymanläggningar där man ser en människokropp utan hudkostym & fettvävnad, alltså bara muskelfibrerna som slingrar sig kring skelettet.


Jag måste erkänna att jag facineras av allt man kan åstadkomma med sig själv och vad mycket psyke som hänger ihop med allt idrottande.

I träningsbloggarna får man dessutom en massa bra recept, för de är dessa tjejer som kan konsten att äts "gotta" utan att överhuvudtaget få i sig sockerarter.


Nå...då är jag också här i bloggträsket, jag har ingen tro att jag skriver det här till nån större skara människor, mera som egen tankerensning och kanske även för storasyrran & morsan som tycker att jag allt för sällan ringer upp. SANT.

Mamma skaffade Facebook nyss för att kunna hålla bättre kontakt med mig :-) så hon kommer med stor sannolikhet läsa denna blogg.

Eventuellt min enda läsare.


 //Melinda Landberg, known as MIDGET


Min mamma

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards