Alla inlägg den 20 augusti 2009

Av Melinda - 20 augusti 2009 09:37


Jag är aldrig sjuk!


Det är verkligen dagens sanning.

Jag har kanske jordens coolaste imunförsvar, folk runt omkring mig genom åren har fallit som furor i diverse magsjukor, influensor och drabbts av det ena mindra trevliga symtomen efter de andra...

meddans JAG alltid stått brevid frisk som en odödlig hjälte och har inte kunnat förså att man inte bara rycker upp sig, tar sig i kragen & går till jobbet!


Jag har dock varit sjuk trots allt, två gånger.

Det ena insjuknande drabbade mig hösten 2003, det andra sommaren 2009!

Då var det lunginflammation & bihåleinflammation.

Nu vet jag inte vad det är, skit är vad det är i alla fall!


 Då:

Jag var mitt uppe i stundande examen på Elisabethskolan i Stockholm där jag skulle ta de där sista angörande proven dvs själva körkortet för att få jobba med mitt nya yrke dvs Hudterapeut.

Mellan del 1, den praktiska och del 2 den teoretiska, under lunchtimmen tog jag joggen till närmsta akut, Cityakuten, där de konstaterade de ovan nämnda åkommorna.

Sen ett PITstop på apoteket för upphämtning av piller, tillbaka till skolan, dubbel dos av allt herr doktor anvisat och sen resten av dagens prov.


Det gick vägen. men jag var potatismos den kvällen som för övrigt skulle firas av mina föräldrar som kommit upp till Sthlm från GbG.

Kvällen avslutades tidigt.


Nu:


Sommaren anländer till min stora glädje, massa saker på G, ska bli den bästa sommaren i mitt liv :-) och där i princip samma sekund som juni blir till juli slår den till.

Tre veckors rethosta, ingen sömn - följt av tre veckors slemhosta, ingen sömn - följt av två veckors grönt slem kommer upp blandat med knivar i halsen.


Idag ska jag på sjukan.

Det är ett nederlag.

Jag har levt med tron att människan är en självläkande varelse, jag måste kanske revidera min tro.


Återkommer med dom.


 // Melinda

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards